Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγάλης Παναγίας προκηρύσσει τον 9ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «ΞεΣκουριάΖω» που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου 2022 στο όρος Κάκαβος στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.

Η διοργάνωση

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγάλης Παναγίας, διοργανώνει κάθε χρόνο από το 2013, τον αγώνα ορεινού τρεξίματος “Ξεσκουριαζω” και το Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, στο όρος Κάκαβος, στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής!

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού που απειλεί το βουνό, τα νερά, τις ζωές των κατοίκων της Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής.

Σκοπός μας, η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η σωτηρία του περιβάλλοντος, ως πηγή ζωής και χαράς για όλους και για πάντα.


Διαμονή

Τη φετινή χρονιά η παροχή δωρεάν διαμονής που προσφερόταν τα προηγούμενα χρόνια στους ξενώνες του Ιερού Προσκυνήματος δεν είναι διαθέσιμη λόγω τεχνικών εργασιών που εκτελούνται από τη μητρόπολη. Σε περίπτωση αλλαγής της ισχύουσας συνθήκης, θα ενημερώσουμε έγκαιρα με ανακοίνωση στο site και στις σελίδες μας.


Παράλληλες εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν (ανάλογα τις συνθήκες και τα μέτρα για τον Covid-19) δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους.

Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθούν σε συμμετέχοντες και μη φαγητό και εδέσματα ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί παραδοσιακό γλέντι με live μουσική.


Επικοινωνία

Τηλεφωνικά: +306947000652, +306974489919
E-mail: [email protected]