Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγάλης Παναγίας προκηρύσσει τον 11ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «ΞεΣκουριάΖω» που θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου 2024 στο όρος Κάκαβος στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.

Λαϊκός Αγώνας δρόμου 5km

Πληροφορίες Αγώνα 5km

Για τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων, διοργανώνεται την ίδια μέρα με τον αγώνα ορεινού τρεξίματος και ο Λαϊκός αγώνας δρόμου 5km γύρω από το χωριό Μεγάλη Παναγία.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα ορίζεται η Πλατεία «Χοροστάσι» της Μεγάλης Παναγίας.

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 06 Οκτώβρη 2024
  • Εκκίνηση Αγώνα 5km: 11:15 π.μ.

Σκοπός μας, η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η σωτηρία του περιβάλλοντος, ως πηγή ζωής και χαράς για όλους και για πάντα.

​​Όσο η απειλή της εξόρυξης παραμένει, όσο το περιβάλλον θυσιάζεται στο όνομα την ανάπτυξης, εμείς θα αφιερώνουμε αυτούς τους αγώνες στις περιβαλλοντικές διεκδικήσεις και τον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού – χαλκού που απειλεί τη Β.Α. Χαλκιδική.

Ελπίζουμε όλοι και όλες μαζί, αθλητές/τριες και διοργανωτές, να κρατήσουμε τα βουνά μας ζωντανά.


Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/ες οι ελεύθερα αθλούμενοι/ες και οι αθλητές/τριες συλλόγων ηλικίας 18 ετών και άνω. Κάτω από 18 ετών πρέπει να υπάρχει έγκριση γονέα και υπεύθυνη δήλωση αυτού. Κάθε συμμετέχων τρέχει με δική του/της ευθύνη, θα πρέπει να έχει εξετασθεί πρόσφατα από γιατρούς, να χαίρει άκρας υγείας και να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα.


Δηλώσεις Συμμετοχής – Εγγραφές

  • Ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα εγγραφής εδώ: Δηλώσεις Συμμετοχής – Εγγραφές
  • Την ημέρα του αγώνα το αργότερο μέχρι τις 09:30 π.μ. Ωστόσο, είναι σημαντική και θα εκτιμηθεί η έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Κόστος συμμετοχής

Δεν υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής στο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου.


Έπαθλα

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.
Βραβεύονται: οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες.